Diensten

Wat zijn de redenen waarom mijn eigendom nog niet verkocht is?

Dit is een vraag die we bijna dagelijks krijgen van verkopers.
Om snel te weten waarom je huis niet verkocht wordt, maar vooral om uit te zoeken wat je er aan kunt doen, hebben we de VERKOOPSCAN ontwikkeld.

 

Wat is een verkoopscan?

Wil jij weten waarom je huis niet verkocht wordt en wat je er zelf aan kunt doen om de verkoop te versnellen? Doe dan nu de verkoopscan. Om een goede scan te maken van je huis komt onze expert graag ter plaatse.
 
Op basis van deze gegevens gaan we GRATIS voor je aan de slag en ontvang je binnen 3 werkdagen een uitgebreid rapport met daarin het resultaat van de scan van je huis op de 10 meest kritische punten.
Je ontvangt daarnaast ook praktische doe-het-zelf-tips om hier verbetering in aan te brengen. 

Het addertje onder het gras?

Op zoek naar het addertje onder het gras? Zoek niet verder!
 
We willen graag onze professionele kennis op het gebied van vastgoedmarketing met je delen. Als jij positief bent over onze verkoopscan, zal je dat ongetwijfeld doorvertellen aan vrienden, kennissen of familieleden.
Op deze manier ontstaat een win-win situatie.

Zie ons niet als makelaars, maar als marketeers.

Natuurlijk hebben we alle makelaarskennis in huis, maar we benaderen de verkoop van je huis op een totaal andere manier: een manier die past in de snel veranderende wereld van internet, social media, tablets en smartphones; een succesvolle manier!
Staat jouw huis of appartement al lange tijd te koop? Dan maken we graag kennis met jou!

 

Overtuigd? Vraag hier uw gratis schatting aan